Фото bTVЗвездата от Съни бийч Даниел Цочев през годините озвучава едни от

...
Фото bTVЗвездата от Съни бийч Даниел Цочев през годините озвучава едни от
Коментари Харесай

Даниел Цочев: За шест нощи станах Левски

Фото bTV

Звездата от  " Съни бийч " Даниел Цочев през годините озвучава едни от най-обичаните персонажи в сериалите  " Ориндж Каунти ", " Доктор Хаус " и " Спешно поделение ". Участва в няколко български сериала, измежду които " Столичани допълнително ". Сред най-известните му превъплъщения е тази на Васил Левски, а сега съживява безконечните български песни в облика на Емил Димитров. 

" Аз бях третият артист, който влезе в ролята на Васил Левски. Нямах доста време да се уплаша в това, което би трябвало да върша. Великолепната пиеса на Стефан Цанев " Тайната вечеря на Дякона Левски " доста оказа помощ. В едни шест нощи трябваше да се оправим със снимането на този филм. И аз бях сюрпризиран от себе си. Левски има толкоз лица, колкото българите по света - всеки носи своята визия за него. Тази роля за мен беше чест и кръст ", споделя Цочев в ефира на bTV.

" Съни бийч " се връща скоро на екран. Аз не съм чул за различен сериал, който за толкоз малко време - единствено с четири епизода - да провокира толкоз страхотен интерес. Това е доста усмихната и сантиментална комедия ", сподели артистът за морската сага, която беше спряна поради пандемията.  " Изключително благополучен съм от срещата си с Бойко Кръстанов и Явор Бахаров, несъмнено и с младите актриси ", сподели Цочев.

" Аз влязох в художествената самоинициатива още в гимназията - просто ме поканиха - и там се срещнахме с театъра и изкуството ", спомня си Цочев. " Много хора не знаят мотива за написването на песента " Моя страна, моя България " - това е раждането на сина на Емил Димитров, когато е на турне в париж ", сподели артистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР